In 2013 hebben we een ontzettend leuk project mogen doen. We hebben een uitgebreid interieuradvies mogen geven voor een restaurant MakeOver….
Voor het interieur van mijn nieuwe restaurant zocht ik een binnenhuisarchitect.
Nee geen architect voor horeca maar specifiek voor woningen. Het moest namelijk een stijlvolle huiskamersfeer gaan worden. Via internet stuitte ik op Conny. Haar metamorfose ontwerpen spraken mij erg aan. Een afspraak was zo gemaakt. Ze kwam samen met teamlid Eugenie. Een erg enthousiast stel met een ongelooflijke drive en positiviteit en enthousiasme. Zij zagen het herontwerpen van een horeca-gelegenheid wel als uitdaging! Mijn briefing volgde, met een scherp gesteld budget. Een keurige debrief volgde met eerste ideeën. Ik was direct enthousiast. Ze hadden mij begrepen en boden een lijn aan die mij heel erg aansprak. Vernieuwend, fris, warm, compleet en binnen budget. Na elkaar een paar keer te hebben gesproken, waarbij telkenmale echte materialen ter tafel kwamen als voorbeeld, scherpte het voorstel zich aan naar een definitief ontwerp. Zij waren in staat in schets en door het tonen van echte materialen niets aan de verbeelding over te laten. Conny en Eugenie kwamen met een prachtig werkboek die basis was voor een ieder die aan de metamorfose moest werken. Alle materialen en kleuren waren nauwkeurig per ruimte beschreven en lieten niets aan twijfel over. Ongelooflijk compleet. Hun enthousiasme, prijsstelling, creativiteit, oplossend vermogen, stiptheid en betrouwbaarheid schepte ook nog eens een persoonlijke band. Kortom, waanzinnig fijn om mee te hebben gewerkt. Ik kan en zal hun een ieder aanbevelen. Echt! En… de gasten zijn allen vol lof. Nou wat je wil als opdrachtgever nog meer.. “
Len Fraser, Eetkamer 22
Rekening houdend met de nieuwe huisstijl van het restaurant hebben we ervoor gekozen om de meer klassieke jachtstijl om te buigen naar een meer moderne sfeer. Andere kleurstelling, hergebruik van meubilair waar het kon, indeling aanpassen, zoveel mogelijk zitplaatsen creëren…al met al een geweldige uitdaging. Het restaurant gedeelte op de 1e etage heeft een meer huiselijke sfeer gekregen en de bar en terras op de begane grond een meer trendy sfeer. Een erg leuk project om te mogen doen! En met zo’n review kunnen we niet anders dan glimmen van trots!
Recente reacties